Loading color scheme

Solvas Oostende gaat in zee met Kantoor Dehaene

Solvas en Kantoor Dehaene gaan samen in zee! Dat is goed nieuws voor de klanten van Kantoor Dehaene: door de krachten te bundelen wordt de dienstverlening en service aanzienlijk uitgebreid.

Als klant kan je voor jouw verzekeringen nog altijd terecht bij jouw vertrouwde contactpersoon Michelle Fiorine. Door de samenwerking met Solvas - een partner die dezelfde waarden deelt - kan je gerust zijn: het team staat dagelijks klaar om je te adviseren over hoe je professioneel en privé een mooie toekomst kan uitbouwen. Voor al jouw vragen rond de opbouw en bescherming van jouw vermogen kan je voortaan bij Solvas terecht. We bieden een oplossing voor al jouw financiële vragen.

Michelle helpt jou als klant vanaf nu verder vanuit de Roerdompstraat 1 in Oostende. Dat is één van de Solvas-vestigingen. De contactgegevens van Michelle: michelle@solvas.be en +32 (0)59 50 36 37.

Interesse in onze diensten? Vraag advies! 

Wens je meer info, aarzel niet om ons te contacteren! We lichten onze groeiambities - en wat die voor jou kunnen betekenen - graag toe in een persoonlijk gesprek.

#solvasoostende #uitbreiding #wedomore