Loading color scheme

Op naar een jaar boordevol uitdaging (maar we hebben niks liever)

2022 moest dan het jaar worden waarin we eindelijk terug naar adem konden happen. En dan kwam, uit het niets, de oorlog in Oekraïne die de wereld op zijn kop zette. Gezinnen kreunen intussen onder de stijgende levensduurte en torenhoge energieprijzen, bedrijven kraken onder de hoogste inflatie in 40 jaar en de stijgende loon- en andere kosten. Ook op onze werking had de crisis een grote impact.

Maar never waste a good crisis. Solvas timmerde aan haar interne structuur om ook in periodes dat het minder makkelijk gaat, topprestaties te leveren. Jawel, er zijn nog zekerheden in deze tijden van onzekerheid. Tegen de trend in blijven we inzetten op lokale verandering en nabijheid, dicht bij de klanten. Solvas blijft met haar expertenteam verder bouwen aan en investeren in jouw toekomst.


De stukjes samenhouden, nog steeds met een glimlach

2022 was zeker niet alleen kommer, kwel en oorlog. Onze stichter Norbert vierde 70 lentes, COO Patrick mocht 60 kaarsen uitblazen, Zakenkantoor Willems werd 40 jaar geleden opgericht en intussen is (de naam) Solvas na 10 jaar uitgegroeid tot de expert in het Meetjesland op vlak van de opbouw en bescherming van vermogen. Met de komst van Consea rondde Solvas de vijfde fusie op acht jaar tijd af en breidt de familie uit met nog eens twee kantoren in Maldegem en Aalter. De overname van Consea door Solvas is één van de grootste ooit in de sector en geeft ons nog meer slagkracht om de uitdagingen van vandaag en morgen kordaat en met veel overtuiging aan te gaan.

"Pay attention to the cracks, because that's how the light gets in" - Leonard Cohen

2023 wordt opnieuw een uitdagend jaar, maar van uitdaging hebben we altijd gehouden. En we zijn hoopvol en zien lichtpuntjes. De inflatiepiek lijkt bereikt, specialisten verwachten dat de economie in het voorjaar heropleeft en wat een mooie momenten – doe eens een Argentijnse tango! - komen er absoluut zeker aan. 2022 was kreunen en kraken. 2023 wordt beter, én barsten gaan we al helemaal niet doen. Afgesproken?

We maken er samen een onvergetelijk 2023 van.

Het Solvas-team