Loading color scheme

Handig online overzicht over alle verzekeringen en administratie van jouw rollend materieel

Is jouw bedrijf uitgerust met een uitgebreide vloot van wagens en machines? Dan vraagt dit heel wat administratieve opvolging. Solvas doet dit voor jou allemaal op wieltjes lopen. Want als klant maak je gratis gebruik van de Solvas Fleet. Met deze gebruiksvriendelijke online tool heb je altijd een overzicht over alle verzekeringen en administratie bij de hand. Hierop raadpleeg je op elk moment van de dag alle contracten, facturen en afrekeningen. Ontdek hier wat dit platform voor jou betekent.

 

1. Vereenvoudigd administratief beheer van je vloot.

Het beheer van een vloot vraagt op administratief vlak veel tijd. Het is niet verwonderlijk dat er af en toe een document verloren gaat of niet in de juiste map zit. En dan gaat de bal aan het rollen. Begin maar eens te zoeken als je net dat document nodig hebt. Dit kost je dus tijd én geld. Kan je je het voordeel al voorstellen van een online overzicht? Gedaan met documenten downloaden en in mapjes opslaan. Gedaan met inscannen. Al jouw administratie is in enkele klikken terug te vinden op de Solvas Fleet.

2. Krijg je documenten over je vloot digitaal.

Wacht niet langer op dat verlossende mailtje of spring niet in de wagen om slechts een papiertje op te halen. Deze tijd spaar je uit met de Solvas Fleet. Je hebt alles binnen handbereik in een veilige omgeving vanop het toestel dat je bij de hand hebt.

3. Eén aanspreekpunt voor alles wat met je rollend materieel te maken heeft.

Vind je toch iets niet terug of zit je met een vraag? Krijg geen vijf verschillende personen aan de lijn. Je krijgt 1 contactpersoon als centraal aanspreekpunt voor jouw dossier in de Solvas Fleet. Even bellen of mailen en je krijgt snel antwoord op je vraag van iemand die je dossier kent.

4. Voor alle types rollend materieel.

Een vloot is ruimer dan enkel wagens. Je gebruikt in je bedrijf allerlei rollend materieel. Dit valt allemaal binnen Solvas fleet. Vanaf nu loopt alles gesmeerd, want alles over jouw uitgebreide vloot staat dus in deze online tool.

5. Met de handige zoekfunctie vind je alles snel terug.

De Solvas fleet is veilig, handig en duidelijk. Moet je in die lange lijst iets terugvinden? Gebruik dan de zoekfunctie. Je kiest op welke parameter je wil kiezen. Je tikt het in, klikt door en krijgt onmiddellijk wat je zoekt.