Loading color scheme

Solvas vastgoed, bank en verzekeringen samen sterk op de Markt in Aalter

1 + 1 = MORE. Solvas vastgoed, bank en verzekeringen zijn vanaf nu samen sterk op de Markt in Aalter. Ons vastgoedkantoor is op 5 april officieel verhuisd naar hetzelfde kantoor waar Solvas bank en verzekeringen al jaren een gevestigde waarde zijn. Zo bundelen de 2 kantoren in Aalter hun krachten om meer voor jou als klant te betekenen. Alle sterktes en experts onder 1 dak voor een nóg betere service.

Throwback naar de verhuis van Solvas Vastgoed Aalter

Zoals je ziet, zijn we echt stapelgek op vastgoed. Tijdens de verhuis van Solvas Vastgoed kwamen letterlijk stapels oude dossiers naar boven. Het bewijs dat we in al die jaren voor honderden mensen een nieuwe thuis hebben gevonden. Een echte boost voor de makelaars om dit keer zelf de verhuisdozen te vullen en hun nieuwe stekje bij de collega’s van bank en verzekeringen in Aalter in te richten.

 

Hoe Solvas in Aalter nu nog meer voor jou betekent

De som is meer dan het optellen van de delen. 1 + 1 is in vele gevallen veel meer dan 2. Ook bij Solvas in Aalter. Stel je het gemak voor om op één plaats alles te vinden om jouw woning te kopen of verkopen. Of te huren en verhuren. Je moet niet op zoek naar verschillende partijen. Je pendelt niet steeds van de ene naar de andere om alles te regelen. Je hebt geen twintig verschillende contactpersonen. Je komt naar de Markt in Aalter en op die ene plek krijg je alle advies, service en ondersteuning om alles te regelen. Heb je vragen? Dan weet je direct wie te contacteren. Verhuizen is al spannend genoeg. Daarom neemt Solvas graag op vlak van vastgoed, bank en verzekeringen jouw zorgen over. Zo ligt jouw focus volledig op het creëren van je nieuwe thuis.

 

Solvas, Markt 4/5, Aalter.