Loading color scheme

De groepshospitalisatieverzekering als tool voor jouw employer branding

Heb je als eens gedacht aan de groepshospitalisatieverzekering als tool voor jouw employer branding? Je werkt je al jaren uit de naad om medewerkers te motiveren en aan te trekken. Het is je ergste nachtmerrie om een goede werkkracht te zien vertrekken. Ten eerste omdat het een hele klus is om iemand anders te vinden. Ten tweede omdat een evenwaardige kandidaat vinden gelijk staat aan het zoeken naar een naald in een hooiberg. Daarom gooi je alles in de strijd en doe je grote investeringen om eruit te springen met jouw employer branding. Terwijl het veel eenvoudiger kan. Weet dat het aanbieden van een groepshospitalisatieverzekering van jou een heel aantrekkelijke werkgever maakt. Wacht dus niet langer en bied dit nu aan je medewerkers aan.

De groepshospitalisatieverzekering toont dat je echt om je medewerkers geeft

Een goede hospitalisatieverzekering is belangrijk voor iedereen. Je zal maar eens opgenomen worden in het ziekenhuis en de volle pot betalen omdat je die verzekering niet hebt. Dan wordt de nachtmerrie nóg groter. Terwijl jouw herstel de volle focus verdient.

Ook als werkgever ben je bekommerd om het welzijn van je medewerkers. Door het aanbieden van de groepshospitalisatieverzekering toon je jouw medewerkers dat je effectief begaan bent met hun welzijn. Dat dit niet zomaar een loze belofte is. Jouw huidige en toekomstige medewerkers appreciëren dit en zijn extra gemotiveerd om voor jou te werken.

De groepshospitalisatieverzekering als uitbreiding van het loonpakket

Medewerkers hebben een lijstje aan redenen om bij een bepaalde werkgever te blijven of te gaan werken. Bij iedereen zal je veel dezelfde topics zien terugkeren. Wel in een andere volgorde.

Het loon en de extralegale voordelen spelen uiteraard een belangrijke rol. Iedereen wil het financieel goed hebben. Het loon is in vele gevallen gelijkaardig bij verschillende werkgevers. Het zit hem net in die extralegale voordelen. Ben jij dan net degene die een groepshospitalisatieverzekering aanbiedt? Dan heb je niet één, maar tien strepen voor op een andere werkgever.

De groepshospitalisatieverzekering versus de groepsverzekering

Groepshospitalisatieverzekering en groepsverzekering worden meestal in één adem genoemd. Toch is er een verschil. De groepshospitalisatieverzekering spreekt voor zich. Hierbij gaat het over alles rond hospitalisatie. Bij de groepsverzekering ligt de focus op extra pensioenopbouw. Deze twee verzekeringen worden inderdaad vaak gecombineerd om het loonpakket nog meer uit te breiden. Interessant weetje: de groepsverzekering biedt ook fiscale voordelen.

De persoonlijke aanpak van Solvas voor jouw groepshospitalisatieverzekering

Je wil graag de groepshospitalisatieverzekering aan jouw medewerkers aanbieden. Maar hoe begin je hieraan? Neemt dat weer een hoop tijd en papierwerk in beslag? Helemaal niet. Neem contact op met Solvas. Je krijgt 1 contactpersoon die van bij het begin alles voor jou regelt. Alles start bij een overleg. Jouw contactpersoon werkt daarna het voorstel voor jou uit. Staat alles op papier? Dan komt jouw contactpersoon van Solvas samen met iemand van de verzekeringsmaatschappij langs om jouw team in te lichten over de inhoud van deze verzekering. Zo is iedereen meteen op de hoogte van alles. Komt er toch nog een vraag? Dan staat jouw contactpersoon van Solvas klaar om alles te beantwoorden. Eén aanspreekpunt, één grondig uitgebouwde groepshospitalisatieverzekering, veel tevreden medewerkers.

Meer weten over de groepshospitalisatieverzekering? Contacteer ons.