Loading color scheme

Ben jij wel verzekerd voor persoonlijke lichamelijke letsels bij een ongeval?

Ben je eerder het type persoon dat na een lange werkdag in de zetel ploft? Denk je dat je daardoor vrij van ongevallen blijft? Denk dan nog een tweede keer. Want wat als je door je rug gaat tijdens het uitladen van je boodschappen richting jouw bergplaats? Of over je tapijt struikelt en kwalijk op je glazen salontafel terechtkomt? Of brandwonden oploopt tijdens een test om pannenkoeken te flamberen zonder de professionele bijstand van Piet Huysentruyt?

Natuurlijk is de kans op ongevallen nog veel groter bij de sportieve actievelingen en onverschrokken avonturiers.

Maar in welke situatie je ook bent. Ongevallen zie je niet aankomen. Dan moet de tussenkomst van je verzekering een reddingsboei zijn. Wat als blijkt dat je niet juist verzekerd bent? Of niet voldoende? Dan krijgen de andere betrokken partijen de boei toegegooid, terwijl jij je er op eigen houtje door mag spartelen.

Ben jij wel verzekerd voor persoonlijke lichamelijke letsels bij een ongeval? Check dit zeker. Want de medische kosten lopen razendsnel op. Met de ongevallenverzekering houd je die financiële storm tegen, voor jou én je gezinsleden.

Wanneer komt de ongevallenverzekering tussen?

Je hebt de keuze uit 3 verschillende formules.

- Lichamelijke schade als chauffeur

- Lichamelijke schade in het verkeer

- Lichamelijke schade in je vrije tijd

De ongevallenverzekering als chauffeur

Vaak ben je met je autoverzekering de pineut voor je eigen blauwe plekken, zeker als je zelf het ongeval veroorzaakte. De ongevallenverzekering? Die gaat verder en komt wel tussen bij eigen lichamelijke letsels.

De ongevallenverzekering voor het verkeer

Dit dekt lichamelijke schade met alle voertuigen, als bestuurder of als passagier. Met de fiets of de step. Met de wagen. Met het openbaar vervoer. De ongevallenverzekering dekt je in.

De ongevallenverzekering in je vrije tijd

Met deze formule zit je gegarandeerd goed. Je geniet van dezelfde bescherming als de ongevallenverzekering in het verkeer. Daarbovenop komt de ongevallenverzekering tussen bij letsels die je oploopt in je vrije tijd. Een werk in de tuin dat anders uitloopt dan voorzien. Een kwalijke val tijdens een rondje joggen. Een bezoek bij vrienden dat uitmondt in een bezoek aan de spoed. Met deze formule kan je je volop focussen op beter worden. De financiële kant komt in orde.

Je sluit een ongevallenverzekering af. Wie is nu verzekerd?

Ook hier zijn er weer 2 keuzes:

- Je verzekert alleen jezelf

- Je verzekert jezelf én je gezinsleden

 

Waarom een ongevallenverzekering afsluiten?

De wereld is geen zacht kussentje waar je elke keer veilig op landt. Het is eerder een jungle vol onverwachte klappen en stoten. Wapen je dus goed tegen alle risico’s.

- Medische kosten

Zonder ongevallenverzekering betaal je jezelf blauw aan medische rekeningen. Ziekenhuis, operaties, revalidatie, … De kosten zijn niet mals.

- Onbezorgd leven

Als je jezelf beschermt met een ongevallenverzekering, kun je met een gerust hart alle geplande en onvoorziene activiteiten uitvoeren. Wat er ook gebeurt, je weet dat je gedekt bent.

- Ziekteverzekering? Half werk.

De reguliere ziekteverzekering dekt een deel van je medische kosten. Maar wat als je een tijdje in de lappenmand ligt en niet kan werken? Een ongevallenverzekering zorgt dat je niet met lege handen staat.

- Baas over je eigen verzekering

Jij kiest zelf het plan dat het best bij jou en je gezin past.

- Autoverzekering? Volstaat niet.

Vaak beschermt de autoverzekering je alleen tegen schade die je bij anderen veroorzaakt. Maar jij bent als chauffeur ook belangrijk. Zorg dat je zelf ook ingedekt bent.

 

Kortom, de wereld wacht niet. Er gebeuren dingen en soms is het een puinhoop. Maar met een ongevallenverzekering ben je klaar voor elke uitdaging. Laat het leven maar komen! Kies slim. Kies voor de bescherming van een ongevallenverzekering.

 

Contacteer ons nu.