Loading color scheme

Zo geef je als werkgever meer en betaal je minder

Jij weet dat je een aantrekkelijke werkgever bent. Maar straal je dat ook uit in je vacatures? Spat die aantrekkelijkheid ook van het scherm als iemand op zoek is naar een nieuwe uitdaging?

Jij weet dat je een aantrekkelijke werkgever bent. Maar straal je dat ook uit in je vacatures? Spat die aantrekkelijkheid ook van het scherm als iemand op zoek is naar een nieuwe uitdaging?

Beperkt jouw aanbod zich tot de vermelding van een marktconform loon? Dan mag je het vergeten. Jouw vacature wordt verticaal geklasseerd. Terwijl deze kandidaat nochtans de perfecte match zou zijn. Zonde, toch?

Hoe pak je dit dan aan? Hoe geef je meer zonder je blauw te betalen? Het antwoord zit in het aanbieden van een groepsverzekering en hospitalisatieverzekering. Want zo geef je als werkgever meer en betaal je toch minder. We leggen hier even uit hoe dit in elkaar zit.

Verzekeringspremies vrij van belastingen en sociale bijdragen

Wist je dat de premies die je als werkgever betaalt voor de groepsverzekering voor je medewerkers volledig aftrekbaar zijn als beroepskost? Het is een vorm van alternatieve verloning die absoluut loont. Want klassieke loonsverhoging kost je bakken geld. Als je dan ziet wat je medewerker er op het einde van de rit aan overhoudt, is het sop de kolen niet waard. Een frustratie die je dankzij het gebruik van verzekeringen eindelijk achter jou kan laten.

Jouw medewerker houdt meer over

De groepsverzekering en hospitalisatieverzekering zijn niet alleen voordelig voor jou als werkgever. Ook je werknemer houdt er meer aan over. En dat weten ze maar al te goed. Net daarom scannen ze elke vacature specifiek op deze woorden. Aantrekkelijk loonpakket aangevuld met extralegale voordelen zoals hospitalisatieverzekering en groepsverzekering. Deze zin is een must om de aandacht van al dat zoekende toptalent te trekken.  

Employee benefits hebben alleen maar voordelen

Verstandig investeren is investeren in iets dat alleen maar voordelen biedt voor iedereen. Met de groepsverzekering en hospitalisatieverzekering spaar je geld uit, zijn je medewerkers tevreden en bewijs je dat je een aantrekkelijke werkgever bent.

 

Word nu nóg aantrekkelijker als werkgever. Contacteer ons voor de beste verzekering voor jouw bedrijf en medewerkers.