Loading color scheme

11 hybride wagens als employee benefit voor de medewerkers van Solvas

Binnenkort worden ze geleverd. De 11 nieuwe hybride wagens als employee benefit voor de medewerkers van Solvas. Waarom? Omdat we ontzettend dankbaar zijn voor hun inzet. Solvas groeit enkel en alleen dankzij sterk teamwork. Daar draagt elke medewerker toe bij.

De wagens zijn een onderdeel van ons employee benefits plan. Ook een degelijke hospitalisatie- en groepsverzekering horen bij dit pakket.

Wil je ook jouw imago als werkgever een boost geven. Maak dan werk van jouw employee benefits plan.

Employee benefits maken je aantrekkelijk als werkgever?

Vele en sterke kandidaten voor je vacature. Loyale medewerkers die als echte ambassadeurs je bedrijf promoten. Het is de droom van elke werkgever. Nochtans ligt de weg hiernaartoe voor het grijpen.

Geef je medewerkers extra voordelen, die ook voor jou als werkgever voordelig uitdraaien. Employee benefits geven je aantrekkelijkheid als werkgever zeker en vast een boost.

Welke employee benefits bestaan er?

De eerste noemden we al. De bedrijfswagen is en blijft een aantrekkelijk voordeel voor medewerkers. Ga hier slim mee om. Zoek de voordeligste manier om je wagenpark te financieren  en verzekeren .

Daarnaast zijn er ook de persoonlijke verzekeringen voor je medewerkers. Denk hierbij aan de hospitalisatieverzekering  die heel wat medische kosten dekt. Of aan de groepsverzekering  waarmee je medewerker extra pensioen opbouwt.

Wist je dat je zelfs een bonusplan kan uitwerken? Hiermee zet je elk jaar de targets vast die je absoluut wil behalen met je team. Bereik je je doel? Dan ontvangt iedereen een vooraf afgesproken bonus. Doe dit extra voordelig door te werken via een aanvulling in de groepsverzekering.

Hoe werk je een employee benefits plan uit?

Weet dat het uitwerken van een employee benefits maatwerk is. Enkel zo haal je er voor alle partijen het maximale voordeel uit.

Volg deze stappen:

- Maak een afspraak met een employee benefits expert van Solvas.
- We bekijken je personeelssituatie en werken het beste plan uit voor jouw bedrijf.
- We bieden je scherpe tarieven
- We volgen alle veranderingen in de wetgeving op en contacteren je proactief om je employee benefits up-to-date te zetten.

Jouw huidige employee benefits plan optimaliseren

Bied je al employee benefits aan en wil je zeker zijn dat dit goed uitwerkt is? Wij kijken dit kosteloos na en lijsten de oplossingen op om dit te optimaliseren.

 

Maak nu je afspraak.