Loading color scheme

Welkom bij Solvas op de nieuwe locatie in Maldegem

In het najaar van 2023 kondigde Solvas/Consea de verhuis naar de nieuwe locatie in Maldegem aan. Op 1 maart 2024 was het zover. Vanaf dan vind je onze collega’s terug in het kantoor op de Koning Leopoldlaan 12/0-001 voor een nóg sterkere en meer doorgedreven dienstverlening.

 

Kom de nieuwe locatie ontdekken

Dominique Willems, CEO van Solvas, vertelt meer: “Als klant ben je vanaf 1 maart 2024 welkom in de nieuwe vestiging, waar je jouw vertrouwde dossierbeheerder kan spreken. Enkele weken later, in het weekend van 21, 22 en 23 maart, organiseren we een feestelijk weekend vol activiteiten. Op donderdag 21 maart vindt een netwerkevent plaats voor genodigden. Leveranciers zijn op vrijdag 22 maart welkom vanaf de middag. ‘s Avonds is het de beurt aan onze medewerkers, die we heel dankbaar zijn voor hun inzet om Solvas te helpen groeien. Op zaterdag 23 maart volgt een feestelijke openingsdag, waarop het brede publiek welkom is van 10 tot 16 uur. Kom zeker langs. Wie weet ga je dankzij onze wedstrijd die dag met een mooie prijs naar huis.”

Feestelijk weekend start met officiële opening en boeiend panelgesprek

De feestelijkheden starten op donderdag 21 maart om 19 uur met de officiële opening door burgemeester Koenraad De Ceuninck. Daarna staat een boeiend panelgesprek op het programma, met de focus op het ondernemerslandschap in België. “We konden enkele boeiende sprekers strikken voor dit panelgesprek. Vlaams minister van Financiën en Begroting, Wonen en Onroerend Erfgoed Matthias Diependaele , CEO van VBO Pieter Timmermans en Founder van Connect BV Mathias Mortier gaan onder leiding van moderator Francesca Vanthielen dieper in op het ondernemersklimaat in België.”, legt Dominique Willems uit.

Meatpack Maldegem

“Op onze nieuwe locatie spelen we in op de stijgende vraag naar flexwerkplekken. Die kan je volledig op maat huren volgens noodzaak. Je komt terecht in een inspirerende en dynamische werkplek, waar je jouw productiviteit ziet stijgen en interessante contacten legt. De vergaderzalen zijn vrij te huren via Meatpack. Bij dit concept ga je een lidmaatschap met credits aan. Met deze credits kan je eenvoudig een van de vergaderzalen huren op alle locaties van Meatpack via de Meatpack app. Deze app geeft je meteen ook toegang tot de geboekte vergaderzaal door de koppeling met een elektronisch slot. Dit systeem werkt 24/7. De verbruikte dranken reken je eenvoudig af met het principe van een honesty bar. Je geeft de drankjes door in de app en krijgt automatisch een factuur. Flexibiliteit, beleving en kruisbestuiving staan dus centraal in onze nieuwe kantoren in Maldegem”, sluit Dominique Willems af.

 

Maak nu je afspraak.