Loading color scheme

Ik ga op reis en ik neem mee... de Solvas Assistance bijstandsverzekering

Ik ga op reis en ik neem mee... de Solvas Assistance bijstandsverzekering. Is dit bij jou al een automatische reflex? Goed zo! Want dit hoort een vast onderdeel van je checklist te zijn, net als de inhoud van je koffer. De Solvas Assistance bijstandsverzekering dekt de zaken die jouw standaard reisverzekering niet dekt. Denk aan een annulatie, pech met een huurwagen of repatriëring van je wagen of familie. Als je dit meemaakt, staat jouw hoofd er niet naar vanalles te regelen. Bovendien is de financiële weerbots achteraf een extra mokerslag. De Solvas Assistance bijstandsverzekering ontzorgt jou hierbij.

Meer nog, met de Solvas Assistance bijstandsverzekering bescherm je niet alleen je reis. Ook bijstand voor jou, je gezin, voertuigen en woning het volledige jaar door zitten netjes in dit ene pakket. Valt er iets voor waarvoor je op Solvas Assistance beroep kan doen? Dan bel je 24/7 het bijstandsnummer. Wij regelen de rest. Handig, eenvoudig en geruststellend.

Wil je weten in welke omstandigheden de Solvas Assistance bijstandsverzekering jou goed van pas komt? Lees dan zeker deze voorbeeldscenario’s.

Scenario 1: je reis kan niet doorgaan. Solvas Assistance komt tussen!

Je keek al zo lang uit naar die vakantie. Helaas gebeurt iets wat niemand had zien aankomen. Een van je gezinsleden wordt ernstig ziek. Plots is die reis het laatste van je zorgen. Je wil vooral aan de zijde van je gezinslid staan. Gelukkig hoef je maar één telefoontje te doen om de annulatie van je reis praktisch en financieel af te ronden. Je belt naar Solvas Assistance en weet dat dit allemaal goed komt.

Scenario 2: jouw reis stopt abrupt door een blessure. Solvas Assistance brengt je veilig naar huis!

Het is vaak een misvatting dat je standaard verzekerd bent voor repatriëring. Overkomt je iets op reis, dan is dit pijnlijk voor jezelf én voor je portemonnee. Behalve met de Solvas Assistance bijstandsverzekering. Die staat je bij voor alles rond hospitalisatie, medische bijstand en een veilige terugkeer naar huis.

Scenario 3: je botst met je huurwagen. Solvas Assistance betaalt de franchise!

Jouw rondreis verloopt anders dan je voorzien had. Een onoplettende chauffeur botst tegen je huurwagen. Pech, want in het contract staat een franchise vermeld. Ook hier komt Solvas Assistance jou te hulp. De bijstandsverzekering betaalt je franchise. Kies je liever voor een rondreis met de fiets? Ook in dit geval biedt Solvas Assistance bijstand bij ongeval of pech.

Scenario 4: je sluit jezelf buiten. Solvas Assistance stuurt de vakman naar je toe!

Ook thuis springt Solvas Assistance in de bres. Jezelf buitengesloten? Bel Solvas Assistance en de slotenmaker laat je terug binnen. Ook bij andere onvoorziene ongelukken regelt Solvas Assistance jouw vakman. Een lekkende leiding? Een elektriciteitspanne? Bel 24 uur op 7 dagen naar de bijstandslijn.

Kortom, Solvas Assistance staat je bij op moeilijke momenten in het dagelijkse leven. Via het centrale nummer krijg je 24/7 onmiddellijk onze hulpverlener aan de lijn. Die legt je precies uit wat hij nodig heeft om je te helpen. Terwijl jij er bent voor je gezin, zoekt Solvas Assistance naar een oplossing.  We gaan voor onmiddellijke hulp. Met de juiste vakman, het juiste advies, de juiste hulpverlening. Wij regelen alle praktische zaken.

Wil je ook met een gerust gemoed jouw reis boeken? Vraag nu jouw Solvas Assistance aan.

Net als bij elke verzekering, zijn er ook aan Solvas Assistance enkele voorwaarden en limieten verbonden. Jouw contactpersoon bij Solvas licht alles goed toe, zodat je goed geïnformeerd je reis kan aanvatten.