Loading color scheme

De tiende verjaardag van de overname van Buysse-Verbrugge Zakenkantoor

We duiken even de geschiedenis van Solvas in. Want tien jaar geleden namen we Zakenkantoor Buysse-Verbrugge uit Assenede over. Dit betekent ook dat Matti Buysse, zoon van de toenmalige zaakvoerder van dit zakenkantoor, al tien jaar ons team versterkt. Versterken is hierbij echt wel het juiste woord, want wederzijds leerden we veel van elkaar bij. Dankzij zijn dubbele ervaring bij Zakenkantoor Buysse-Verbrugge en Solvas is Matti topexpert in alle verzekeringen voor alle klanten. Ontdek hier zijn bijzonder verhaal.

De geschiedenis van Buysse-Verbrugge Zakenkantoor

"In de jaren '80 richtten mijn ouders Eric Buysse en Rita Verbrugge hun zakenkantoor op, als bankagent en verzekeringsmakelaar. Een echt familiebedrijf, want mijn oom ging als commercieel vertegenwoordiger voor het zakenkantoor de baan op. Dat mijn zus en ik zouden volgen, was al snel duidelijk. Halfweg jaren '920 ging mijn zus aan de slag in ons zakenkantoor. Ik volgde in 2001", zo vertelt Matti.

"We bouwden een mooie klantenportefeuille uit, die voornamelijk uit particulieren bestond. Kleinschalig maar krachtig, zo bouwden we ons zakenkantoor verder uit. Tot mijn zus zwaar ziek werd en mijn ouders en oom hun pensioen naderden. Toen was het tijd om aan de toekomst te denken en zetten we een positieve stap met Solvas. Mijn ouders hadden een persoonlijke band met Norbert Willems en Agnes Lippens. Zo werd de overname in 2014 een feit."

De geschiedenis van Buysse-Verbrugge Zakenkantoor

"Toen de overname rond was, ging ik aan de slag bij Solvas en ging er een hele wereld voor mij open. Tot dan werkte in enkel met particulieren en met een beperkt aantal maatschappijen, aangezien die toch een bepaald volume verwachten. Bij Solvas maakte ik ook kennis met verzekeringen voor vennootschappen en met een breder aanbod van verschillende maatschappijen. Intussen kan ik wel zeggen dat ik hier helemaal in thuis ben", legt Matti uit.

"De overname was een absolute meerwaarde. We zetten verder wat mijn familie opgebouwd is. We kunnen de particuliere klanten van Buysse-Verbrugge Zakenkantoor al tien jaar nóg beter van dienst zijn door het ruimere aanbod. En ikzelf groeide verder in mijn expertise als verzekeringsmakelaar", sluit Matti af.

We zijn ontzettend dankbaar dat Matti al tien jaar ons team versterkt als topexpert in verzekeringen.